Despre mine 1

Imi place ceea ce fac & imi place sa ofer motive de bucurie clientilor

Cred cu tarie ca dincolo de banuti de argint, lantisoare, bucati de piele si restul de materiale care stau aranjate cu grija langa bancul de lucru trebuie sa iti placa sa oferi motive de bucurie. Si eu asta fac, ajut oamenii sa ofere un cadou unic. Nimic nu ma face mai fericita decat mesajele primite de la clientii care imi spun cat de mult a fost apreciat cadoul lor, sau cat de bucurosi poarta bijuteriile personalizate realizate de mine.

Apropo, eu sunt Cristina si sunt full time mamica a doua fete superbe.  In timpul ramas am decis sa transform acest hobby intr-un magazin online si asa a aparut www.cadou-din-suflet.ro. Tocmai din aceasta cauza, este posibil ca atunci cand vorbim la telefon sa se mai auda pe fundal si vocea fetelor care se joaca prin casa 🙂

Am studiat multe luni tehnica de scriere, fonturile folosite, cei mai buni furnizori si toate aceste eforturi se vad atunci cand te uiti la o bijuterie realizata manual. Am parcurs un drum lung in ultimul an, insa sutele de clienti multumiti ma fac sa cred ca sunt pe drumul cel bun!

Cateva exemple de bijuterii personalizate realizate de mine:

colier personalizat din argint

„Mother” – colier personalizat din argint

White – bratara personalizata din piele cu banut de argint si cristal Swarovski

„White” – bratara personalizata din piele cu banut de argint si cristal Swarovski

Set personalizat din argint

„Pink” – Set personalizat din argint (colier si cercei)

Despre mine 2

„Trio” – bratara personalizata din argint

SUS

X