- 17%

Banut argint Mot, Turta, Botez-25 mm-m15

149.00 lei 179.00 lei

Banut argint Mot, Turta, Botez-25 mm-m15 un cadou memorabil! Pe banutul de argint sunt trecute toate informatiile importante precum data nasterii, greutatea la nastere si inaltimea.
Banutul personalizat din argint il folositi la baita de a doua zi, dupa botez si apoi la taierea motului sau turtei lipiti suvita de par cu ceara de la lumanare de  el sau il prindeti pur si simplu de fundita daca doriti gaura si za.

Pentru a personaliza banutul exact asa cum iti doresti te rog sa completezi campurile de mai jos:

 lei

Banut argint Mot, Turta, Botez-25 mm-m15 reprezinta un cadou personalizat pentru Taierea Motului/Turta pe care copilul il va pastra amintire toata viata. Pentru Botez, banutul de argint este folosit la baita de a doua zi cand este pus in apa.

Traditia spune ca, dupa taierea primei suvite de par de catre nasi, aceasta trebuie lipita pe un banut de argint picurand putina ceara de la lumanarea de botez. Banutul de argint de care se lipeste suvita de par inseamna noroc, sanatate, prosperitate si putere pentru copil.

Pe banutul de argint pot fi scrise manual toate informatiile importante precum data nasterii, greutatea la nastere si inaltimea. Daca alegeti sa oferiti un banut personalizat ii veti oferi copilului o amintire pe care o va pastra toata viata.

Diametru banut de argint: 25,4 mm

Grosime banut de argint: 0.8 mm

Textul este scris manual, litera cu litera, folosind doar poansoane si un ciocan. Bijuteriile sunt unicat tocmai datorita faptului ca  literele nu se pot alinia perfect ca in cazul celor realizate folosind aparate de gravura automate. Insa scrierea manuala folosind ciocanul garanteaza ca textul nu va putea sterge niciodata.

Banutul are atasata o fundita roz deschis pentru fete si albastra pentru baieti si este livrat intr-o fumoasa cutiuta de cadou. Pentru a personaliza banutul exact asa cum iti doresti te rugam sa ne contactezi toate informatiile solicitate.

Putem realiza orice fel de bijuterii personalizate din argintbratari personalizate, coliere personalizate sau
bratari cu snur rosu

Limita este doar imaginatia noastra!

SUS

X